Προϊόντα για το φόρεμα (1)

Κοκτέιλ γαρίδας

Κοκτέιλ γαρίδας

Μπορείτε να δώσετε σε αυτό το κλασικό πιάτο μια μοντέρνα πινελιά με μια ελαφριά και αέρινη σάλτσα. Ο καλύτερος τρόπος σερβιρίσματος είναι σε κρύες κοκτέιλ κούπες με μερικές βραστές γαρίδες, κρεμασμένες στην άκρη της κούπας. Η συνταγή είναι για τέσσερα άτομα. Λίστα υλικών 1 κιλό καθαρισμένες, χωρίς κεφάλι και βραστές γαρίδες 200 γραμμάρια φύλλα baby μαρουλιού 1 λεμόνι σε φέτες Σάλτσα Μισή κούπα μαγιονέζα 2 κουταλιές γιαούρτι ελληνικό 3 κουταλιές κέτσαπ ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού κρέμα ραπανάκι 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire Πιπέρι καγιέν Χυμός λάιμ Αλάτι Ανακατέψτε όλα τα υλικά για να φτιάξετε τη σάλτσα και σουρώστε την σε έναν αφρό κρέμας. Φορτίστε με μια κάψουλα κρέμας N2O και ανακινήστε έντονα. Αφαιρέστε την κάψουλα κρέμας και τοποθετήστε το καπάκι σφιχτά. Βάλτε το στο ψυγείο για 15 λεπτά. Εν τω μεταξύ, κόψτε τις περισσότερες από τις γαρίδες, αφήνοντας μόνο 45 για την παρουσίαση.